Zonnedoek waterdicht op maat

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Zonnedoek waterdicht op maat

Onder een schaduwdoek dat op maat gemaakt is door Zeilmakerij Witte kunt u deze zomer lekker koel in de schaduw zitten. Een schaduwdoek spant u uit boven bijvoorbeeld een zithoek in uw tuin om schaduw te creëren. Hierdoor kunt u zelfs op de warmste zomerdagen lekker in de tuin zitten zonder het te warm te hebben of te verbranden in de zon. Er zijn gespannen schaduwdoeken en uitschuifbare harmonicadoeken. Wanneer u bij Zeilmakerij Witte een schaduwdoek bestelt, is deze altijd op maat gemaakt, zodat hij perfect in uw tuin past. Zeilmakerij Witte maakt waterdichte en waterdoorlatende schaduwdoeken in diverse vormen, kleuren en afmetingen.

Een schaduwdoek van Zeilmakerij Witte in Breda wordt op maat gemaakt voor u

Bij Zeilmakerij Witte kunt u terecht voor echt vakmanschap. Ons productieteam bestaat dan ook volledig uit vakkundige mensen met jarenlange ervaring. Dit is belangrijk, omdat veel van ons werk nog steeds met de hand gemaakt wordt. Dit betekent, dat wanneer u bij ons een schaduwdoek op maat laat maken, deze met grote nauwkeurigheid en zorg wordt gemaakt. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief hoogstaand eindproduct leveren waar we trots op zijn. Zo garanderen wij een volledige klanttevredenheid.

Bestel nu uw eigen schaduwdoek

Geniet deze zomer van de schaduw in uw tuin en bestel vandaag nog een schaduwdoek dat speciaal voor u op maat is gemaakt. Dit doet u door online een offerte aan te vragen of door te bellen naar 076 – 571 16 48. Ook wanneer u vragen heeft over onze producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.
 

Meest bekeken

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.