Zonnedoek waterdicht op maat

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Onder een zonnedoek dat waterdicht is en op maat gemaakt is door Zeilmakerij Witte kunt u deze zomer lekker koel in de schaduw zitten. Een zonnedoek spant u uit boven bijvoorbeeld een zithoek in uw tuin om een schaduw te creëren. Hierdoor kunt u zelfs op de warmste zomerdagendagen lekker in de tuin zitten zonder het te warm te hebben of te verbranden in de zon. Wanneer u bij Zeilmakerij Witte een zonnedoek bestelt is deze altijd waterdicht en op maat gemaakt zodat hij perfect in uw tuin past. Hierbij kunnen wij uw zonnedoeken leveren in diverse materialen, kleuren en afmetingen.

Een zonnedoek van Zeilmakerij Witte is waterdicht en op maat gemaakt voor u

Bij Zeilmakerij Witte kunt u terecht voor echt vakmanschap. Ons productieteam bestaat dan ook volledig uit vakkundige mensen met jarenlange ervaring. Dit is belangrijk omdat veel van ons werk nog steeds met de hand gemaakt wordt. Dit betekent, dat wanneer u bij ons een waterdicht zonnedoek op maat laat maken, deze met grote nauwkeurigheid en zorg is gemaakt. Hierdoor kunnen wij u garanderen van een kwalitatief eindproduct waar we trots op zijn. Zo garanderen wij een volledige klanttevredenheid.

Bestel nu uw eigen zonnedoek

Geniet deze zomer van de schaduw in uw tuin en bestel vandaag nog een waterdicht zonnedoek dat speciaal voor u op maat is gemaakt. Dit doet u door online een offerte aan te vragen of door te bellen naar 076 – 571 16 48. Ook wanneer u vragen heeft over onze producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Meest bekeken

Neem contact met ons op