Voor elke plukklus het juiste schort!

Bent u opzoek naar een plukschort, wij bij zeilmakerij Witte maken deze voor u op maat. Eind juni is een van de eerste momenten om te gaan plukken van hoogstamfruit zoals kersen. Bij zeilmakerij Witte maken wij een schort voor het plukken van fruit van stevig pvc wat niet de smaak of kwaliteit van het fruit beïnvloed. Een plukschort is kan je zien als een soort grote zal om het geplukte fruit in te doen, let met leegmaken op dat dit voorzichtig gaat om stootplekken te voorkomen.

Jouw specialist in op maat gemaakte plukschorten

Bij Zeilmakerij Witte maken wij onze plukschorten op maat na uw wens. Wij maken onze plukschorten in diverse kleuren en maten, een logo erop? Geen probleem! Een fruitplukzak voor al het fruit en klein vakje voor een knipschaar, dit is allemaal mogelijk. Een plukschort kan voor hardfruit (bv: appels) of zachtfruit (bv: perzik) gebruikt worden. Onze plukschorten worden gemaakt van hetzelfde materiaal als vrachtwagenzeil.

Kwaliteit in ambacht

Een plukschort van zeilmakerij Witte is van stevig pvc en hierdoor ook extra duurzaam. Wij maken onze plukschorten met de hand. Zo kunt u elke fruitoogst genieten van kwaliteit en geen zorgen hebben over uw fruitplukschort. Onze plukschorten zijn gemakkelijk schoon te maken.

Meer dan alleen een plukschort

Een oogstschort van zeilmakerij Witte is niet alleen om hoogstamfruit mee te plukken. Het is uw hulpmiddel om het plukken van fruit soepeler te laten verlopen. Door op tijd hoogstamfruit te plukken wordt de kans op bijvoorbeeld wormstekigheid kleiner. Onze oogstschorten kunnen de aanval van een vogel of insect aan die op het fruit afkomen.

Het comfort van een schort is net zo belangrijk is als functionaliteit. Daarom zijn onze fruitplukschorten ontworpen voor langdurig gebruik. Onze plukschorten op maat zorgen dat u zich kunt concentreren op het werk zonder in te leveren op het comfort.

Neem contact op voor uw unieke plukschorten

Bent u klaar om plukschorten te bestellen die volledig aan uw wensen voldoen? Neem vandaag nog contact op met Zeilmakerij Witte en laat ons weten hoe wij uw plukschort op maat kunnen maken. We kijken ernaar uit om samen het schort om fruit te plukken te maken. Hierdoor kunt u elke seizoen kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid.

Flexibiliteit in productie, van enkele stuks tot grotere series

Bij Zeilmakerij Witte kunnen we enkele stuks maar ook grote orders maken. Dankzij onze moderne machines en onze eigen werkplaats in Breda kunnen we snel en efficiënt aan de slag.

Met onze flexibiliteit in productie streven we ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen, als het gaat om maatwerk en duurzaamheid.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

Vraag en antwoord

Hoe kan ik een offerte krijgen voor een op maat gemaakte plukschort?

Bij Zeilmakerij Witte streven we ernaar om aan uw unieke behoeften te voldoen door op maat gemaakte plukschorten te leveren. Om een nauwkeurige offerte voor u op te stellen, hebben we enkele details nodig. We verzoeken u vriendelijk om ons een gedetailleerde omschrijving van de gewenste plukschort te sturen. Vertel ons waar het schort aan moet voldoen, de toepassing en waar mogelijk stuur ons ook een foto toe. Met deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte voor u opstellen die aan uw specifieke vereisten voldoet.

Hoe lang duurt het om een op maat gemaakt plukschort te produceren?

De productietijd van een op maat gemaakt plukschort kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type materiaal, aantallen en de complexiteit van het ontwerp. Na ontvangst van uw offerteaanvraag en de benodigde informatie, zullen we u een geschatte productietijd verstrekken. We streven er altijd naar om efficiënt te werken en tegelijkertijd hoogwaardige resultaten te leveren. Ons doel is om u snel te voorzien van een op maat gemaakt plukschort dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Kunnen jullie ook bedrukte plukschorten leveren?

Zeker, bij Zeilmakerij Witte bieden we de mogelijkheid om bedrukte plukschorten te leveren. Bedrukking kan variëren van logo’s en tekst tot aangepaste ontwerpen die passen bij uw bedrijfsidentiteit. Als u geïnteresseerd bent in een bedrukt plukschort, kunt u ons voorzien van de gewenste ontwerpinformatie en specificaties. Ons team zal ervoor zorgen dat het ontwerp nauwkeurig wordt weergegeven op het zeil, zodat uw plukschorten passen bij uw bedrijfsuitstraling.

Kan ik ook plukschorten bestellen die helemaal afgestemd zijn op mijn specifieke toepassing?
Bij Zeilmakerij Witte hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte producten van uitmuntende kwaliteit. Met meer dan 110 jaar ervaring in de zeilmakerijbranche staan we garant voor vakmanschap en precisie. Of u nu op zoek bent naar schuifzeilen, afdeknetten, aanhangerzeilen op maat of specifieke PVC hoezen, wij bieden u hoogwaardige oplossingen die naadloos aansluiten bij uw eisen.
Hoe kan ik contact opnemen om mijn plukschort te bestellen?

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website of door ons te bellen. We bespreken graag uw wensen, beantwoorden uw vragen en begeleiden u bij het bestellen van uw op maat gemaakte plukschorten.

contact icon