Unitzeilen

Bij Zeilmakerij Witte in Breda, Noord-Brabant, vindt u hoogwaardige op maat gemaakte unitzeilen die perfect passen bij uw transport- en opslageenheden. Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om zeilen te leveren die zowel functioneel als esthetisch voldoen aan uw verwachtingen.

Onze focus ligt op maatwerk. We begrijpen dat elke unit uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw behoeften te bespreken en een oplossing op maat te ontwerpen. Of het nu gaat om complete hoezen die uw units volledig bedekken of zijzeilen die strategisch worden bevestigd, wij zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale bescherming.

Bij Zeilmakerij Witte maken we gebruik van hoogwaardige materialen, zoals PE of PVC doek, die duurzaamheid en weerbestendigheid bieden. Onze zeilen worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, zodat ze bestand zijn tegen de uitdagingen van het transport en de opslag.

Naast hun functionele doeleinden begrijpen we ook het belang van uw units als reclamedragers. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw zeilen te voorzien van bedrukkingen met uw logo, bedrijfsnaam of promotieboodschappen. Op deze manier maximaliseert u de zichtbaarheid van uw merk tijdens het transport en in de opslagruimte.

Kies voor Zeilmakerij Witte als uw betrouwbare partner in hoogwaardige en op maat gemaakte unitzeilen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw units te beschermen en uw merk te promoten.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen unitzeilen

 • Op maat gemaakt voor perfecte pasvorm
 • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
 • Optimaal beschermt tegen regen, zonlicht en vuil
 • Maatwerkoplossingen voor uw specifieke behoeften
 • Professioneel advies van onze deskundige medewerkers
 • Klanttevredenheid staat voorop

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Zeilmakerij van topkwaliteit

Bij onze zeilmakerij van topkwaliteit staan vakmanschap en maatwerk centraal. Met trots ontwerpen en vervaardigen wij hoogwaardige zeilen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften. Onze ervaren zeilmakers hebben oog voor detail en gebruiken alleen de beste materialen om zeilen te produceren die duurzaamheid en functionaliteit combineren. Of je nu een bootzeil, vrachtwagenzeil of industrieel zeil nodig hebt, wij leveren maatwerkoplossingen die jouw eigendommen optimaal beschermen en een lange levensduur hebben.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze unitzeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag, maar kom ook vooral langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon