Als u een schuifzeil op maat wilt laten maken in Noord-Brabant, zit u bij onze zeilmakerij helemaal goed. Een schuifzeil kan worden gebruikt in verschillende toepassingen. Zo wordt het onder andere gebruikt om vrachtwagens of aanhangers langs de zijkant te openen. Daarnaast kunt u het ook uitstekend gebruiken voor de overkapping in uw tuin. Door schuifzeil op het dak te monteren, creëert u een fijne plek in de schaduw.

Laat uw schuifzeil maken door onze ervaren medewerkers in Noord-Brabant

Sinds maart 1910 is Zeilmakerij Witte in Breda dé specialist op het gebied van zeilwerk. Met meer dan honderd jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor een schuifzeil op maat gemaakt in Noord-Brabant. Vakmanschap en kwaliteit gaan bij ons hand in hand. Wij combineren moderne productietechnieken met handwerk en komen zo tot het beste resultaat. Dit wil echter niet zeggen dat wij de hoofdprijs vragen voor onze diensten. Wij hanteren eerlijke en tevens scherpe prijzen op al onze producten. Dit geldt dus ook voor bijvoorbeeld onze verandazeilen, tentzeilen, dekzeilen en schaduwdoeken.

Bestel uw zeil op maat in!

Wilt u een schuifzeil bij ons in Breda (Noord-Brabant) bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 571 16 48. Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Ook daarvoor neemt u contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en geven u desgewenst advies op maat.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon