Met een tentzeil voor uw overkapping creëert u voor alle dagen een heerlijke plek in uw achtertuin in Noord-Brabant. Wanneer het met mooi weer natuurlijk al heerlijk vertoeven is in uw tuin, maakt u met een zeil voor uw overkapping een plek voor op de dagen met minder mooi weer. In ons land komen de mooie zomeravonden namelijk niet elke dag voor. Voor een tentzeil voor uw overkapping komt u het best naar Zeilmakerij Witte in Breda.

Met een tentzeil is het elke avond heerlijk zitten onder uw overkapping in Noord-Brabant

Met een zeil sluit u open gedeeltes van uw overkapping af. Hierdoor zit u ook in de winter of op een regenachtige dag lekker buiten onder uw overkapping. Veel mensen hebben een prachtige overkapping en een terras in de tuin. Door het vaak slechte weer in Nederland kunnen ze hier echter niet altijd gebruik van maken. Kies daarom voor een op maat gemaakt tentzeil voor uw overkapping in Noord-Brabant. Zo geniet u elke dag in uw tuin.

Houd wind en regen buiten

Wanneer u uw overkapping, veranda of balkon met een tentzeil afsluit, houdt u wind en regen buiten. Een extra voordeel is dat de warmte in de overkapping blijft hangen. Om dit te garanderen, bieden wij u een zeil dat exact voor uw overkapping in Noord-Brabant gemaakt is.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

  Ziet u het wel zitten om iedere dag te genieten van uw overkapping? Neem dan contact op met de medewerkers van onze zeilmakerij in Breda en bespreek de mogelijkheden van een tentzeil of schuifzeil voor uw overkapping in Noord-Brabant. Vraag online een vrijblijvende offerte aan of bel naar 076 – 571 16 48. Ook voor een tentreparatie kunt u bij ons terecht.

  contact icon