Reparaties

Heeft u een tent of luifel die kapot is en bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat een tentreparatie voor u kan uitvoeren? Maak dan kennis met Zeilmakerij Witte, specialist op het gebied van zeil- en tentreparaties. Heeft u een mooie (voor)tent waar u graag mee gaat kamperen? Dan is het natuurlijk zonde om bij schade direct een nieuwe te kopen.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen reparaties

Wij staan voor u klaar met zorgvuldige tentreparaties. Als tentenmaker hebben we veel kennis van zeilen en tenten. U kunt ons dan ook inschakelen voor tentreparaties voor verschillende soorten tenten. Wij beschikken over een grote en veelzijdige reparatie-afdeling, met een breed arsenaal aan apparatuur. We kunnen bijvoorbeeld ramen, ritsen, slikranden en pees vernieuwen, maar ook allerlei schade eenvoudig repareren. Onze werknemers staan klaar voor zowel laswerk als stikwerk en kunnen elke klus, klein of groot, voor u klaren.

Over Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte is een bedrijf in de zeilmakerijbranche met meer dan 110 jaar aan ervaring.
Wat we bij onze zeilmakerij in Breda willen laten zien is dat goedkoop niet altijd duurkoop is.

Wij laten zien dat goedkoop niet altijd duurkoop is. Om dat te bewerkstelligen, gebruiken we materialen van hoge kwaliteit voor de tentreparaties en voeren we de tentreparaties uit tegen scherpe prijzen. We hebben de beschikking over moderne hulpmiddelen en combineren deze met de nieuwste productietechnieken, naast ons authentiek maat- en handwerk. Zo kunnen we alle reparaties succesvol uitvoeren.

Wat kunt u van ons verwachten?

Naast een tentreparatie in Brabant kunt u ons ook inschakelen voor zeilen voor vrachtwagens en aanhangers, schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen en belleteringen. Als u onze producten en diensten graag zelf wilt bekijken, heten we u van harte welkom in onze showroom, welke maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur geopend is. Zeilmakerij Witte inschakelen voor een tentreparatie te Breda of elders betekent:

Ja, ik wil Zeilmakerij Witte inschakelen!

Als u ons wilt inschakelen voor een tentreparatie kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 076 – 571 16 48. U kunt ook een bericht per e-mail sturen naar info@wittebreda.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze reparatie mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer weten over diversen projecten?

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen reparatie project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon