Tentreparaties

Heeft u een tent of luifel die kapot is en bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat een tentreparatie voor u kan uitvoeren? Maak dan kennis met Zeilmakerij Witte, specialist op het gebied van zeil- en tentreparaties. Heeft u een mooie (voor)tent waar u graag mee gaat kamperen? Dan is het natuurlijk zonde om bij schade direct een nieuwe te kopen.

Uw tent is weer als nieuw na onze zorgvuldige tentreparatie

Wij staan voor u klaar met zorgvuldige tentreparaties. Als tentenmaker hebben we veel kennis van zeilen en tenten. U kunt ons dan ook inschakelen voor tentreparaties voor verschillende soorten tenten. Wij beschikken over een grote en veelzijdige reparatie-afdeling, met een breed arsenaal aan apparatuur. We kunnen bijvoorbeeld ramen, ritsen, slikranden en pees vernieuwen, maar ook allerlei schade eenvoudig repareren. Onze werknemers staan klaar voor zowel laswerk als stikwerk en kunnen elke klus, klein of groot, voor u klaren.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op.

Over Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte heeft al vele jaren ervaring in de zeilmakerij. In 1910 werd ons bedrijf opgericht door de grootmoeder van de huidige directeur. Sindsdien verzorgen wij tentreparaties en zijn we leverancier van diverse op maat gemaakte zeilen. De huidige directeur is Rob Witte. In 1974 begon hij in de zeilmakerij, een branche waarin hij dus al vele jaren ervaring heeft. Zeilmakerij Witte is van mening dat het leveren van kwaliteit niet altijd veel geld hoeft te kosten.

Wij laten zien dat goedkoop niet altijd duurkoop is. Om dat te bewerkstelligen, gebruiken we materialen van hoge kwaliteit voor de tentreparaties en voeren we de tentreparaties uit tegen scherpe prijzen. We hebben de beschikking over moderne hulpmiddelen en combineren deze met de nieuwste productietechnieken, naast ons authentiek maat- en handwerk. Zo kunnen we alle reparaties succesvol uitvoeren.

Wat kunt u van ons verwachten?

Naast een tentreparatie in Brabant kunt u ons ook inschakelen voor zeilen voor vrachtwagens en aanhangers, schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen en belleteringen. Als u onze producten en diensten graag zelf wilt bekijken, heten we u van harte welkom in onze showroom, welke maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur geopend is. Zeilmakerij Witte inschakelen voor een tentreparatie te Breda of elders betekent:

Ja, ik wil Zeilmakerij Witte inschakelen!

Als u ons wilt inschakelen voor een tentreparatie kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 076 – 571 16 48. U kunt ook een bericht per e-mail sturen of door het contactformulier op onze website in te vullen. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder.