Wij bij zeilmakerij Witte maken graag uw windbreker doek/gaas op maat. Een windbrekerdoek bevat een speciaal soort gaas wat wind en regen voor een groot deel tegen houdt en zelfs zonlicht, wij bij zeilmakerij Witte maken deze op maat aan de hand van uw wensen. Het mooie van een windbrekerdoek is dat u er nog gewoon doorheen kan kijken. De kans op scheuren is ook minder doordat windbrekerdoek wind en water doorlatend is.

Windbrekerdoek close up

Waarom een windbreker

Er zijn talloze toepassingen voor windbreker doek/gaas op maat denk hierbij aan hekwerkbekleding of afscherming van uw veranda. Het bijkomend voordeel is dat windbrekerdoek UV straling voor bijna 100% tegenhoudt, ook heel handig op de tennisbaan. Voor meer vragen over toepassingen stuur ons een mail, bel of kom langs.

Maar niet alleen voor particulier of sport gebruik zijn windbrekerdoeken een optie denk eens aan de horeca voor uw ramen of op het terras. In de agrarische sector is windbrekerdoek gebruikt bijvoorbeeld voor een koeienstal. Wij maken onze windbrekers op maat voor elk project voor een goede bescherming.

Windbreker gaas als afdichting
Windbrekergaas grof

In de pluimvee kan het gebruik van windbrekerdoek de kans op vogelgriep verkleinen. Windbrekerdoek wordt gebruikt in pluimvee-, koeien-, varkens-, schapen- en paardenstallen. Windbrekers worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Zo behoud u een goed stalklimaat en bescherm uw dieren tegen verschillende natuur invloeden. Het klimaat in een stal zal een natuurlijke ventilatie zonder tocht houden. Windbrekerdoek verminderd harde wind tot wel 90%.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, foodtruckzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon