Afdekzeil zandbak op maat Noord-Brabant

Wilt u graag een afdekzeil voor uw zandbak of aanhanger op maat laten maken in Noord-Brabant? Dan zit u bij Zeilmakerij Witte in Breda helemaal goed. Al sinds 1910 maken wij namelijk zeilen voor allerlei toepassingen. Tegenwoordig combineren we moderne technieken met handwerk, waardoor we tot het beste resultaat komen. Bovendien luisteren we goed naar uw wensen, zodat u zeker het afdekzeil krijgt dat u voor ogen had.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen zandbaknetten

 • Leverbaar in elk formaat en vorm
 • Verschillende kleuren leverbaar
 • Verschillende netten met ieder hun eigen specifieke kwaliteiten
 • Kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar!
 • Weers- en UV bestendig
 • Snel leverbaar

Een greep uit een aantal projecten

De voordelen van een afdekzeil voor uw zandbak of aanhanger op maat laten maken bij ons in Noord-Brabant

Zoals eerder vermeld hebben wij veel ervaring in de zeilmakerij en leveren we altijd topkwaliteit af. Hierdoor beschermt het afdekzeil, dat wij in Breda (Noord-Brabant) voor u op maat maken, uw aanhanger of zandbak optimaal tegen weersinvloeden. Zo spelen uw kinderen nooit in een modderpoel en wordt uw aanhanger nooit een zwembad. Hierdoor kunt u altijd meteen gebruikmaken van uw producten en blijven ze lang in goede staat. Bovendien bieden wij onze service aan tegen scherpe prijzen. U betaalt dus nooit te veel voor uw afdekzeil, afdekhoes of zandbaknet.

Ook voor andere producten maken wij beschermingsmiddelen

Naast een afdekzeil voor uw aanhanger of zandbak, kunt u bij ons in Noord-Brabant ook voor andere producten een beschermingsmiddel op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan tuinsets en zwembaden. Ook het laten maken van een vrachtwagenzeil behoort tot de mogelijkheden. Kortom: waar u ook een dekzeil of ander type zeil voor nodig heef; wij produceren het voor u.

Vraag online een offerte aan of bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat bij ons in Breda (Noord-Brabant) een afdekzeil op maat voor uw zandbak of aanhanger gaat kosten? Vraag dan online eenvoudig een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 076 – 57 11 648.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon