Bij zeilmakerij Witte begrijpen we het belang van een goede bescherming van landbouwmachines en -apparatuur belangrijk is. Onze op maat gemaakte hoezen zijn ontworpen om te voldoen aan uw behoeften. Van moderne landbouw tot aan tractoren tot silo’s, niks is voor ons te gek. Wij maken ook hoezen voor uw ploegen, maaiers, zaai-eenheden, kassen en meer! Met onze op maat gemaakte hoezen gaan we erosie tegen en verlengen de levensduur van uw agrarisch bedrijf tegen de tand des tijds.

Bescherm uw tractor

In de landbouw zijn tractoren echte werkpaarden op het werkterrein, ongeacht het seizoen. Een tractor hoes op maat biedt uitstekende bescherming tegen alle weersomstandigheden. Onze op maat gemaakte tractorhoezen zijn gemaakt van de beste materialen om uw tractor te beschermen tegen stof, vocht en zonlicht. Heeft uw een kleine boerderij met 1 tractor of meerdere tractoren, onze hoezen zijn duurzaam en verlengen de levensduur van uw tractoren.

Wanneer de lente aanbreekt en u het zeildoek verwijdert om te beginnen met zaaien of de oogsttijd nadert, is uw cultivator weer klaar voor gebruik en zorgt een op maat gemaakte hoes ervoor dat alles er op zijn best uitziet. Onze hoezen zijn ontworpen met oog voor vakmanschap, kunt u zich concentreren op het werk in het veld zonder dat u zich zorgen hoeft te maken voor het onverwachte.

Een betere oogst met onze op maat gemaakte oogstmachinehoezen

Bij zeilmakerij Witte begrijpen wij hoe kostbaar uw oogstmachine is, daarom moet deze beschermd worden tegen de diverse omstandigheden op het veld. Onze oogstmachinehoezen worden gemaakt met vakmanschap en zijn bestand zijn tegen het weer en gewasresten. De pasvorm wordt afgestemd op uw model oogstmachine, voor de beste bescherming. Onze oogstmachinehoezen gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. Wij gaan voor duurzaam.

Hoes voor bestuurbare landbouwwerktuigen

Heftrucks, quads of maaidorsers noem het maar op, wij hebben een hoes. Onze op maat gemaakte hoezen bieden de optimale bescherming voor uw bestuurbare agrarische werktuigen. Zo kunt u reparatiekosten besparen en blijft de efficiëntie hoog. Denk aan een cabinecover zodat uw droog en beschermt tegen vuil in de cockpit zit. Wij maken op maat gemaakte hoezen om de levensduur van uw belangrijke apparaten te beschermen en te verlengen, seizoen na seizoen.

Hoes voor onbestuurbare landbouwwerktuigen

Silagewagens, meststrooiers, tanks en andere werktuigen voor achter de tractor. Hou de prestaties van deze machines hoog door onze op maat gemaakte hoezen. Onze hoezen beschermen tegen stof, vocht en UV-stralen, hierdoor wordt de levensduur van uw landbouwapparatuur wordt verlengd. Uw kunt zo meerdere seizoenen de beste arbeid verrichten. Of u nu uw ploeg in de winter opbergt of uw plantenbakken in de lente beschermt, onze hoezen zijn gemaakt van duurzame materialen voor een langer bestaan. Onze op maat gemaakte hoezen zijn bestand tegen alle omstandigheden van het agrarische leven.

Voor de agrarische sector maken wij ook de volgende producten:

  • Koematras
  • Plukschorten op maat
  • afdekzeil voor transportband
  • Bollen rooi machinehoes
  • Wiedbed- en selectiewagen hoezen
  • Achterzeil paardentrailer
  • Uienrollen

Waarom zeilmakerij Witte?

Bij zeilmakerij Witte begrijpen we de waarde van uw agrarische machines & werktuigen. Bestel vandaag nog een hoes op maat die ontworpen is aan uw specifieke behoeften. Geef uw agrarische machines, tuinbouwapparatuur en werktuigen de bescherming die ze verdienen. Verleng de levensduur, prestaties en bespaar kosten op een duurzame manier.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon