De barbecue hoes op maat specialist

Bij zeilmakerij Witte zijn wij net zo gek op barbecueën als u. Een hoes op maat voor uw BBQ, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze hoezen beschermen uw BBQ tegen weer en wind. Een hoes voor een barbecue of Big Green Egg hoes of kamado hoes, ga zo maar door.

Specialist in hoezen voor de BBQ

Bij Zeilmakerij Witte zijn we gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige beschermhoezen op maat voor al uw barbecues. Of u nu op zoek bent naar een BBQ hoes voor een Big Green Egg hoes of Kamado, wij hebben de perfecte hoes voor u. Onze ervaren zeilmakers gebruiken de beste materialen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze op maat gemaakte hoezen zijn voor verschillende merken gemaakt zoals: Weber, Boretti, Grill Guru etc.

Bescherm je BBQ met Op Maat Gemaakte Hoezen

Uw barbecue is niet alleen een kookapparaat. Het is uw gereedschap voor smaakvolle en onvergetelijke momenten met familie en vrienden. Onze op maat gemaakte BBQ hoezen zijn een bescherming tegen regen, zon en stof. Uw grill altijd klaar is voor het eet-moment.  We bij Zeilmakerij Witte begrijpen dat schoonmaken van de barbecue niet altijd het leukste klusje is. Daarom zijn onze op maat gemaakte hoezen gemakkelijk schoon te maken. Onze hoezen bestand tegen vlekken en het morsen van sauzen.

Duurzaamheid voor Langdurig Grillplezier

Bij Zeilmakerij Witte geloven we in kwaliteit die standhoudt tegen de tand des tijds. Onze BBQ hoezen op maat worden met de kwalitatief goede materialen gemaakt om de duurzaamheid garanderen. Of u nu regelmatig de BBQ aansteekt of alleen bij speciale gelegenheden, met onze op maat BBQ hoes bied een goede bescherming. Hierdoor ziet uw barbecue er jarenlang als nieuw uitziet.

Stijlvol Ontwerp, Gepersonaliseerd voor Jou

Naast bescherming bieden onze op maat gemaakte BBQ hoezen ook een kans om uw persoonlijke stijl te tonen. Kies uit een variatie van kleuren en ontwerp uw de hoes mee aan eigen smaak. Uw barbecue wordt niet alleen beschermd maar ook een pronkstuk.

Hoes op maat voor uw buitenkeuken?

Meet de maten van uw buitenkeuken op (lengte x breedte x hoogte) in centimeters, stuur deze per mail naar ons toe met een eventueel foto’s. Uw krijgt binnen 2 werkdagen een offerte voor uw hoes op maat om de buitenkeuken te beschermen.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon