Kermiszeilen

Bij Zeilmakerij Witte zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige dakzeilen, rondzeilen en windvangers. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om zeilen te leveren die voldoen aan de specifieke eisen en wensen van onze klanten. Of u nu een kermisexploitant bent die op zoek is naar een duurzaam en functioneel dakzeil voor uw attractie, een nostalgische draaimolen met een authentiek rondzeil wilt laten maken, of windvangers nodig heeft om uw evenementenlocatie te decoreren, wij hebben de kennis en vaardigheden om aan uw behoeften te voldoen.

Onze vakmensen zijn toegewijd aan vakmanschap en oog voor detail. Ze werken nauw samen met u om zeilen te ontwerpen en te vervaardigen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aansluiten bij uw attractie of evenement. We gebruiken hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om duurzame en betrouwbare zeilen te creëren die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Of het nu gaat om het beschermen van uw attractie tegen regen en zonlicht met een stevig dakzeil, het creëren van een nostalgische sfeer met een prachtig rondzeil, of het toevoegen van visuele aantrekkingskracht aan uw locatie met kleurrijke windvangers, Zeilmakerij Witte staat voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en laat ons uw dakzeil, rondzeil en windvangers op maat maken. We streven ernaar om zeilen te leveren die niet alleen voldoen aan uw verwachtingen, maar deze zelfs overtreffen. Vertrouw op Zeilmakerij Witte voor hoogwaardige zeilen die uw attractie of evenement naar een hoger niveau tillen.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen kermiszeilen

 • Houdt uw lading veilig tijdens transport.
 • Beschermt tegen regen, wind en stof.
 • Vermindert de luchtweerstand en het brandstofverbruik.
 • Voorkomt losraken van lading en vermindert ongevallenrisico.
 • Minimaliseert schade aan het milieu en voorkomt zwerfafval.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Maatwerkoplossingen voor elke toepassing

Als veelzijdige zeilmakerij bieden wij maatwerkoplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Onze ervaren zeilmakers combineren hun expertise met jouw specifieke vereisten om zeilen te creëren die perfect aansluiten bij jouw project. Of je nu zeilen nodig hebt voor boten, vrachtwagens, industriële machines, tenten, luifels of andere toepassingen, wij leveren hoogwaardige zeilen die op maat zijn gemaakt en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Vertrouw op onze zeilmakerij voor duurzame en betrouwbare oplossingen die jouw eigendommen beschermen tegen weersinvloeden, schade en slijtage.

Een greep uit een aantal projecten

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze kermiszeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag, maar kom ook vooral langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon