Voor de zorg- of voedselindustrie maakt Zeilmakerij Witte ook contaminatie schermen. Wij maken voor u bijvoorbeeld een hygiënische afscheidingswand op maat voor gebruik in zorgomgeving of voedingsindustrie. Het materiaal van ons op maat gemaakt contaminatie scherm Sioen B6000 of Ferrari 705 Precontaint. Zo kunt u op een veilige manier patiënten behandelen of voedselwaren verwerken, door de scheidingswand ergens tussen te plaatsen. Ramen zijn ook zeker een mogelijkheid, hiermee kunt u veiligheid waarborgen en een ruimtelijker gevoel te bieden.

Waar te gebruiken?

 • Laboratorium
 • Steriele ruimtes
 • Zorgomgevingen
 • Farmaceutische bedrijven

Voordelen contaminatie scherm

 • Haal meer uit uw ruimte
 • Makkelijk in gebruik
 • Bescherming tegen bacteriën
 • Gemakkelijk te reinigen

Haal meer uit uw ruimte

Een mobiele scheidingswand kan een loods of werkplaats meer functionaliteit geven, doordat u de ruimte opdeelt krijgt 1 werkplek meerdere functies. Het mooie hiervan is dat het Plug & Play is, zo kunt u de want gemakkelijk bevestigen en met een knop omhoog of omlaag laten gaan. Liever handbediening, ook dit kan! Dan maken wij handvaten aan de wand en krijgt u een harmonicawand die ruimtebesparend is maar ook nog eens gebruiksvriendelijk. Wij maken onze mobiele scheidingswanden van hetzelfde sterke pvc als vrachtwagenzeil, zou kunt u vertrouwen op een lange levensduur om duurzaamheid te waarborgen.

Welk voordeel bied een (mobiele) scheidingswand

Er zijn talloze voordelen die een scheidingswand bieden binnen uw bedrijf, denk hierbij aan bescherming tegen stof of tocht. Collega’s kunnen diverse werkzaamheden uitvoeren zonder elkaar te hinderen, de scheidingswanden bieden ook een akoestische oplossing daardoor minder geluidsoverlast. Stookkosten zullen dalen en een koude lucht komt minder snel uw werkruimte binnen waardoor het werk comfort aangenaam blijft. Onze scheidingswanden op maat zijn ook onderhoudsvriendelijk.

Maak uw contaminatie scherm na wens

Zeilmakerij Witte maakt uw (mobiele) scheidingswand helemaal aan de hand van uw wensen. Wij kunnen gekleurd zeil gebruiken, uw logo verwerken, ramen in de scheidingswand verwerken of zelf prints erop doen. Wij gebruiken Achilles raamfolie voor het maken van onze ramen. De grote van de wand wordt op maat gemaakt, aan de onderkant monteren wij een tochtstrip en zit er een aluminium buis om de scheidingswand strak te houden. De opties zijn eindeloos en heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op!

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen scheidingswand:

 • Haal meer uit 1 grote ruimte
 • Plug & Play
 • Bescherming tegen tocht, kou, stof en warmte
 • Verminder stookkosten en verhoog werk comfort
 • Verminder hinder en geluidsoverlast
 • Gemakkelijk te reinigen

Wij maken de industriële sector de volgende dingen op maat:

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon