Bij Zeilmakerij Witte bieden we een bijzondere en duurzame mogelijkheid voor bedrijven om een uniek geschenk aan klanten of aan medewerkers te geven. Onze specialiteit? Een maat gemaakt tas van vrachtwagenzeil uit hergebruikt vrachtwagenzeil, banners en ander restmateriaal.

Gerecyclede tassen een milieu vriendelijk geschenk

Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijk cadeau voor je team of een uniek geschenk voor je zakelijke partners, onze op maat gemaakte tassen zijn de perfecte keuze. We creëren tassen van verschillende typen, zoals laptop tassen, shoppers en weekendtassen, allemaal met een speciaal tintje van upcycling.

Het proces is eenvoudig: wij nemen het restmateriaal van je bedrijf en transformeren het in functionele en stijlvolle tassen. Elk stuk vertelt een verhaal van duurzaamheid en creativiteit, en draagt bij aan een beter milieu.

Tassen van vrachtwagenzeil en banners op maat ontworpen

Onze vakbekwame zeilmakers zorgen ervoor dat elke tas met precisie en zorg wordt vervaardigd. Of je nu een opvallend ontwerp wilt, je bedrijfslogo erop wilt laten bedrukken, of gewoon een eenvoudige en praktische tas zoekt, wij kunnen aan al je wensen voldoen.

Geef dit jaar een uniek kerstgeschenk dat niet alleen gewaardeerd wordt door de ontvangers, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het maken van onvergetelijke kerstgeschenken van hergebruikt materiaal.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Trendy rugzak gemaakt van duurzaam restmateriaal en vrachtwagenzeil
Bedrukt hoesje

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen gerecyclede tassen:

 • Op maat gemaakt sluit precies aan op uw product
 • In grote en kleine oplages leverbaar
 • Tassen in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar
 • Kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar!
 • Ook met uw restmateriaal mogelijk

Een aantal voorbeelden van Tassen

Wat Zeilmakerij Witte Uniek Maakt

Bij Zeilmakerij Witte onderscheiden we ons door onze expertise in maatwerkoplossingen. Onze specialiteit ligt niet alleen bij het vervaardigen van gerecyclede tassen, maar ook bij het creëren van zeilen voor diverse toepassingen zoals boten, zeiljachten, tenten en luifels. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten en zorgen ervoor dat elk product, of het nu een hoes op maat of een zeil voor een jacht is, met uiterste precisie en zorg wordt gemaakt. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons echt onderscheidt in de markt.

Vraag en antwoord

Kunnen jullie mijn restmateriaal gebruiken voor het maken van tassen?

Ja, dat kunnen we zeker! We staan bekend om het creëren van op maat gemaakte tassen van hergebruikt materiaal, waaronder vrachtwagenzeil, banners en andere restmaterialen. Als u restmateriaal heeft dat u wilt laten hergebruiken voor tassen, kunnen we dit materiaal verwerken in unieke en duurzame tassen. Als alternatief kunt u ook tassen bij ons afnemen die specifiek voor uw behoeften zijn ontworpen en vervaardigd.

Wij hebben een event en willen de banners hergebruiken, kunnen we daar iets leuks van maken en weggeven?

Absoluut! We zijn gespecialiseerd in het upcyclen van banners en ander restmateriaal. Als u banners van een evenement wilt hergebruiken en er iets unieks van wilt maken, kunnen we deze materialen transformeren in praktische en stijlvolle tassen. Dit is een geweldige manier om herinneringen aan uw evenement te behouden en tegelijkertijd duurzame geschenken weg te geven aan uw deelnemers.

Kunnen jullie ook grote aantallen maken?

Ja, we kunnen zeker grote aantallen tassen produceren. Of u nu een groot aantal tassen nodig heeft voor een bedrijfsevenement, relatiegeschenken of andere doeleinden, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Onze productiecapaciteit stelt ons in staat om zowel kleine als grote oplages te produceren, zonder concessies te doen aan kwaliteit en maatwerk.

Waarom doen jullie dit?

Het idee voor het maken van tassen van hergebruikt materiaal is ontstaan uit de behoefte om ons eigen restmateriaal op een duurzame manier te verwerken. We geloven sterk in het verminderen van afval en het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken. Het succes van ons initiatief heeft geleid tot aanvragen van andere bedrijven die ook op zoek zijn naar unieke en duurzame oplossingen. We zijn trots om bij te dragen aan een meer circulaire economie en een groenere toekomst.

Wat is de levertijd voor de tassen?

De levertijd voor onze tassen kan in overleg worden bepaald. We begrijpen dat timing belangrijk kan zijn, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op en we zullen graag de levertijd met u bespreken, rekening houdend met uw planning en wensen.

Kan zeilmakerij witte helpen bij het ontwerpen van de tassen?

Zeker, we kunnen u helpen bij het ontwerpen van tassen die perfect passen bij uw organisatie. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met u samen om de gewenste stijl, kleuren en branding in de tassen op te nemen. Of u nu specifieke ideeën heeft of inspiratie nodig heeft, we staan klaar om uw visie tot leven te brengen in unieke, op maat gemaakte tassen.

Kunnen jullie ook samenwerken met medewerkers uit sociale werkplaatsen voor dit project?

Zeker, we hebben ervaring in het samenwerken met medewerkers uit sociale werkplaatsen en waarderen de kans om bij te dragen aan inclusieve werkgelegenheid. Als u wilt dat dit project bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen we samenwerken met medewerkers uit sociale werkplaatsen om de tassen te vervaardigen. Het is een prachtige manier om sociale betrokkenheid te bevorderen en tegelijkertijd duurzame producten te creëren.

Op maat gemaakte bedrijfstassen

Bij Zeilmakerij Witte gaan we verder dan alleen tassen. We creëren op maat gemaakte bedrijfstassen die perfect passen bij de specifieke behoeften van uw organisatie. Wat ons onderscheidt, is dat we deze tassen volledig in opdracht van bedrijven maken, en dan is werkelijk alles mogelijk.

Onze missie is duidelijk: duurzame bedrijfstassen creëren met een verhaal. We doen dit door gebruik te maken van restmateriaal van uw bedrijf en zelfs door dit te combineren met restmateriaal van andere bedrijven. Hierbij betrekken we medewerkers uit sociale werkplaatsen en laten we ook onze eigen vakmensen aan het werk. Het resultaat is een uniek, duurzaam product met een verhaal dat uw medewerkers en zakelijke relaties zullen waarderen.

Waarom Kiezen voor Bedrijfstassen van Zeilmakerij Witte?

Kies voor Zeilmakerij Witte en geef uw bedrijf een uniek en duurzaam geschenk dat niet alleen functioneel is, maar ook een verhaal vertelt. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen aan de slag te gaan met het ontwerpen van op maat gemaakte bedrijfstassen.

Tassen voor bedrijven en meer

Bij Zeilmakerij Witte bent u niet alleen aan het juiste adres voor tassen van gerecyclede materialen, maar bieden wij ook een breed scala aan andere producten die aan uw behoeften voldoen. Ons assortiment omvat onder andere scheidingsgordijnen, vrachtwagenzeil, beletteringen, schaduwdoeken, afdeknetten voor zandbakken en zwembaden, en spandoeken. Het is handig om al deze producten onder één dak te kunnen bestellen!

Daarnaast willen we u graag wijzen op andere items in ons assortiment, zoals lekbakken, lekmatten, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, podiumzeilen, podiumdaken, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil, en doorwerktenten.

Bij Zeilmakerij Witte bieden we dus een breed scala aan producten voor diverse toepassingen. Wat uw behoeften ook zijn, wij staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige oplossingen.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze industriële hoezen of een Machinehoes, wij heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag of kom langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon