Wij bij zeilmakerij Witte maken voor diverse industrieën een (flexibele) manchet op maat. Wij snappen dat u bijvoorbeeld een leiding of lucht systeem wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf, wij maken de manchet van hoogwaardig materiaal en die aan uw wensen voldoen.

(Flexibele) manchet

Wij maken onze manchetten op maat in verschillende maten zodat er altijd een is die voor uw past. Heeft u een speciale maat, neem dan contact op met ons. Witte maakt naast vaste verbinden ook flexibele verbindingen. Laat ons van te voren weten waarvoor de manchet gebruikt gaat worden, want gaat de manchet druk verdragen of hoge tempraturen en met deze dan vast of bewegend zijn, dan wij denken met u mee. Onze manchet op maat kan gebruikt worden voor diverse uitingen.

Waarvoor gebruikt u een flexibele manchet op maat

Pijpen, leidingen en buizen:
Een goede afdichting van uw buizen of pijpsysteem met onze manchet op maat. De manchet vangt trillingen op in buizen of leidingen en voorkomt hiermee lekkages, ook in leidingsystemen werken de manchetten van Zeilmakerij Witte.

Lucht systemen:
Bij een HVAC-systeem wilt u de componenten die aan elkaar aansluiten goed afdichten, het voordeel van een flexibele manchet is dat deze mee bewegend om bewegingen op te vangen. HVAC staat voor verwarming, ventilatie en airconditioning, wij maken ook HVAC manchetten op maat.

Weefselcompensatoren

Een flexibele manchet voor in luchtkanalen of rookkanalen vangt bewegingen op. In leidingnetwerken waar beweging vrijkomt door thermisch en mechanisch verloop, wilt u goed beschermend zijn. Witte helpt uw kanalen te beschermen tegen extreme condities van het weer en klimaat maar ook tegen de zowel de inwendige als uitwendige druk vanuit de kanalen. Bewegende onderdelen kunnen moeiteloos hun werk doen zonder hinder van de Weefselcompensator op maat.

Nog een voordeel

Een manchet op maat voor op flexibele verbindingen sluit een onderdeel van een machine af. Een machine beweegt en daarbij komen trillingen vrij, als u een open of draaiend onderdeel af sluit komt er minder beweging vrij en beschermd dit het onderdeel tegen factoren van buitenaf. Er blijft voldoende ruimte over zodat het onderdeel kan blijven bewegen.

Reparatie en namaken

Heeft een kapotte manchet dan kunnen wij bij Zeilmakerij Witte deze voor u repareren. Wij doen voor repartie van een droogpak de halsmanchet of polsmanchet namaken. Naast reparaties uitvoeren kunnen wij ook u manchet namaken, heeft u een kleine of grote oplage nagemaakt nodig dit is geen probleem!

zeilmakerij
Detailweergave van verstevigde hoek in op maat gemaakte PVC-manchet: Extra materiaal aangebracht en stevig vastgelast voor duurzaamheid. Verbeterde bestendigheid tegen trekken en duwen voor langdurig gebruik. Illustratie van onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.
Manchet op maat

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, pvc manchetten, verkoopwagenzeil.

contact icon