Bij zeilmakerij Witte gebruiken we diverse type pvc van Sioen, waaronder ook B6060. Dit sterke pvc wordt gebruikt voor de bio-industrie. Het voordeel van B6060 zijn speciale resistentie, UV-bestendig en antibacterieel. B6060 wordt met name in de mestopslag gebruikt als liner, cover of zak.

Bij Zeilmakerij Witte wordt B6060 veelvuldig ingezet in de bio-industrie voor diverse toepassingen, zoals mest silo kappen of lekbakken die aan speciale eisen van duurzaamheid en weerstand moeten voldoen.

Het B6060 PVC onderscheidt zich door zijn indrukwekkende duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Met een gewicht van 1100 gram per vierkante meter biedt dit materiaal een uitzonderlijke stevigheid die essentieel is voor toepassingen in de bio-industrie. Of het nu gaat om het bedekken van mestopslag, het voorkomen van lekkage met een liner, of het creëren van op maat gemaakte opslagzakken, B6060 PVC staat garant voor een langdurige en betrouwbare prestatie.

Of het nu gaat om het afdekken of vervangen van een silokap, het handhaven van strikte hygiënenormen of het verlengen van de levensduur van mest silo opslagfaciliteiten, B6060 PVC biedt de duurzame oplossing die nodig is voor kritische toepassingen in de bio-industrie. Bij Zeilmakerij Witte staan we klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden met dit hoogwaardige materiaal, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties die uw bedrijf nodig heeft.

Voordelen Sioen B6060

Infographic van Sioen B6060

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon