Zwembadzeilen specialist

Bent u op zoek naar een winterzeil, winterafdekking of afdeknet voor uw zwembad? Onze zwembad winterzeilen zijn op maat gemaakt en van de beste kwaliteit. 

Een winterzeil zorgt ervoor dat uw zwembad de gehele winter lang beschermd blijft. Een goede zwembad winterafdekking zorgt voor veiligheid en voorkomt dat bladeren en ander vuil in uw zwembad terechtkomen. Wij kunnen uw winterafdekking maken uit gaas, pvc-zeil of een combinatie van deze twee!

Onze zeilmakers weten elk wenselijk formaat en vorm zwembadzeil te realiseren. Een heel sterk zwembad afdekzeil voorkomt bijvoorbeeld dat uw huisdier of kind in het water terecht kan komen. Het materiaal is versterkt met een gewapende inlage  waardoor kans op scheuren wordt voorkomen. Heel praktisch en eenvoudig in gebruik, duurzaam en op maat gemaakt voor uw zwembad.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Uniek gevormd winterzeil voor zwembaden: optimale bescherming en bladvrij zwembad gegarandeerd

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen zwembadzeilen

 • In elk formaat en vorm leverbaar
 • Duurzaam en eenvoudig in gebruik
 • Kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar!
 • Snel leverbaar
 •  Uitgebreid advies

Een greep uit een aantal materialen

Onze service

Deze zeilmakerij in Breda biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitstekende klantenservice. Het team van Zeilmakerij Witte begrijpt dat elke klant unieke behoeften heeft en staat klaar om te luisteren en te adviseren. Met onze vriendelijke en professionele aanpak zorgen we ervoor dat elke klant tevreden is met het eindresultaat.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze zwembadzeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  contact icon