Wij zijn verheugd om te werken met Printable Solid Skin, een innovatief materiaal dat ons in staat stelt om hoogwaardige bedrukte producten te leveren. Met Printable Solid Skin kunnen wij spandoeken, full-color aanhangerzeilen, full-color schuifzeilen, bedrukte unitzeilen, bedrukte zonwering en industriële hoezen met full-color print vervaardigen.

Printable Technical Textiles heeft met het SolidskinTec printproces de leiding genomen in de industrie. Al meer dan een decennium vertrouwen grote Europese trailerbouwers en transportbedrijven op prints geproduceerd met dit geavanceerde printproces. Onze klanten weten uit ervaring dat geen enkel ander bedrukt technisch textiel voldoet aan hun behoeften op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en uiterlijk.

Naast de transportsector heeft Printable Technical Textiles ook de mogelijkheden van bedrukte technische textielen omarmd in andere industrieën. Denk bijvoorbeeld aan de bouwindustrie, waar Printable Solid Skin wordt gebruikt voor het bedrukken van stoffen gevels, luifels, zonneschermen en zonweringen. Ook in de recreatie- en evenementensector heeft dit materiaal zijn intrede gedaan, variërend van festivaltenten tot trampolineparken en van bokszakken tot luchtspringkussens.

De positieve ervaringen van onze klanten wereldwijd bevestigen telkens weer dat technische textielen bedrukt met het SolidskinTec printproces aantrekkelijk en duurzaam blijven gedurende een langere periode. De prints behouden hun kwaliteit en levendige uitstraling, zelfs na blootstelling aan de elementen.

Met Printable Solid Skin kunt u rekenen op hoogwaardige bedrukkingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en uiterlijk. Of het nu gaat om spandoeken, aanhangerzeilen, schuifzeilen, unitzeilen, zonwering of industriële hoezen, onze bedrukte producten gemaakt van Printable Solid Skin zullen uw verwachtingen overtreffen.

Ontdek de mogelijkheden van bedrukte technische textielen en laat ons u voorzien van op maat gemaakte producten die passen bij uw specifieke behoeften. Wij zijn er trots op om met Printable Solid Skin te werken en verzekeren u van producten van de hoogste kwaliteit die uw visuele presentatie en duurzaamheid naar een hoger niveau tillen.

contact icon