Zeilmakerij Witte is verheugd om te werken met SolidskinTec. Printable Solid Skin, een innovatief materiaal dat ons in staat stelt om hoogwaardige bedrukte producten te leveren. Wij kunnen hierdoor kan spandoeken, full-color aanhangerzeilen, full-color schuifzeilen, bedrukte unitzeilen, bedrukte zonwering en industriële hoezen met full-color print vervaardigen.

Printable Technical Textiles heeft met het SolidskinTec printproces de leiding genomen in de industrie. Al meer dan een decennium vertrouwen grote Europese trailerbouwers en transportbedrijven op prints geproduceerd met dit geavanceerde printproces. Onze klanten weten uit ervaring dat geen enkel ander bedrukt technisch textiel voldoet aan hun behoeften op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en uiterlijk.

Naast de transportsector heeft Printable Technical Textiles ook de mogelijkheden van bedrukte technische textielen omarmd in andere industrieën. Denk bijvoorbeeld aan de bouwindustrie, waar Printable Solid Skin wordt gebruikt voor het bedrukken van stoffen gevels, luifels, zonneschermen en zonweringen. Ook in de recreatie- en evenementensector heeft dit materiaal zijn intrede gedaan, variërend van festivaltenten tot trampolineparken en van bokszakken tot luchtspringkussens.

Wat betekend dit voor u?

De positieve ervaringen van onze klanten wereldwijd bevestigen telkens weer dat technische textielen bedrukt met het SolidskinTec printproces aantrekkelijk en duurzaam blijven gedurende een langere periode. De prints behouden hun kwaliteit en levendige uitstraling, zelfs na blootstelling aan de elementen.

Samen met Printable Solid Skin bied hoogwaardige bedrukkingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en uiterlijk. Gaat het om spandoeken, aanhangerzeilen, schuifzeilen, unitzeilen, zonwering of industriële hoezen? Onze bedrukte producten gemaakt van Printable Solid Skin zullen uw verwachtingen overtreffen.

Ontdek de mogelijkheden van bedrukte technische textielen! Laat ons u voorzien van op maat gemaakte producten die passen bij uw specifieke behoeften. Wij zijn trots om met Printable Solid Skin te werken en verzekeren u van producten van de hoogste kwaliteit. Kortom hiermee kan u de visuele presentatie en duurzaamheid naar een hoger niveau tillen.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon