Zeil op maat

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Zeil op maat

Voor welke toepassing dan ook, een zeil op maat bestelt u bij Zeilmakerij Witte in Breda. Bij onze zeilmakerij kunt u terecht voor zeilen met diverse verschillende doeleinden, waaronder verandazeilen, schaduwdoeken, tentzeilen en afdekzeilen op maat. Natuurlijk is dit bij lange na niet alles waarvoor u bij ons terecht kunt. Zeilmakerij Witte richt zich namelijk vooral op maatwerk. Wat uw toepassing ook is; bij ons kunt u altijd een zeildoek op maat bestellen.

Voor al uw toepassingen een zeil op maat

In ons bedrijf staan de wensen van onze klanten centraal. Of u nu een dekzeil, vrachtwagenzeil, verandazeil of ander soort zeil op maat wenst; wij vinden altijd een gepaste oplossing. Elk soort zeildoek kunt u dus bij ons op maat bestellen. Dit kunnen wij u garanderen dankzij ons vakkundige productieteam. In ons werk worden moderne hulpmiddelen en productietechnieken gecombineerd met handwerk. Hierdoor kunnen we echt vakmanschap leveren en dat ziet u zeker terug in de kwaliteit van het zeildoek dat wij leveren.

Kies voor meer dan honderd jaar ervaring in Breda

Als sinds 1910 zijn wij dé specialist op het gebied van zeilwerken. Wilt u een dekzeil of zeildoek op maat bestellen? Dan weet u zeker dat uw aanvraag bij ons in goede handen is. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent echter niet dat het laten maken van bijvoorbeeld een dekzeil op maat u veel geld hoeft te kosten. Wij geloven in eerlijke prijzen en zullen u daarom nooit om de hoofdprijs vragen.

Wilt u ook een zeildoek of dekzeil op maat bestellen?

Bij Zeilmakerij Witte in Breda vindt u echt vakmanschap op het gebied van zeilen. Bij ons bent u dan ook gegarandeerd van de hoogste kwaliteit zeilen. Vraag nu online een offerte aan voor het bestellen van uw zeildoek op maat. Heeft u nog vragen over onze producten of onze mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 076 – 571 16 48.

Meest bekeken

Neem contact met ons op