De zeilmakers van Witte werken graag met Bisonyl, een hoogwaardig PVC dat bekend staat om zijn kracht en duurzaamheid. Sinds 1964, toen van Besouw het merk lanceerde, is het een vertrouwd materiaal in de wereld van zeilmakers. Bisonyl wordt veel gebruikt voor toepassingen zoals transportzeilen en is een favoriet voor vele industriële doeleinden.

Oranje Bisonyl

Wat is Bisonyl

Bisonyl is een PVC-gecoat doek en daardoor zeer veelzijdig en robuust, maar ook duurzaam. De kwaliteit van Bisonyl blijkt uit zijn weerstand tegen corrosie en slijtage, en het voldoet ook aan de brandnorm B1 als brandvertragend materiaal.

Of het nu gaat om vrachtwagenzeilen, podiumzeilen of gemakkelijk schoon te maken doeken, Bisonyl past perfect. Dit sterke materiaal kan worden gebruikt voor hygiënische doeleinden, het gifvrij, lichaamsvriendelijk en zelfs urinebestendig is. Het voldoet aan de hoogste milieunormen.

Bisonyl is niet alleen geschikt voor transportzeilen. Denk ook aan boothoezen, afdekzeilen voor aanhangwagens en machine hoezen. Dankzij de hoge kwaliteit wordt de levensduur van uw producten verlengd. Maar het houdt daar niet op; Bisonyl is ook geschikt voor podiumzeilen en dekkleden.

Terrasoverkappingen en schaduwdoeken voor uw terras kunnen gemaakt worden van Bisonyl. Hiermee bent u goed beschermd tegen zon en regen, terwijl u toch kunt genieten van het buitenleven.

Kortom, Bisonyl is een veelzijdig, duurzaam en betrouwbaar materiaal dat aan al uw behoeften voldoet. Bij Zeilmakerij Witte zorgen we ervoor dat u hoogwaardige producten ontvangt die zijn gemaakt met dit uitstekende materiaal, onze zeilmakers streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen met mooie op maat gemaakte producten.

Bisonyl wordt gesneden op de snijmachine

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon