Wilt u een scheidingswand plaatsen in uw woning of kantoorpand, maar bent u nog op zoek naar een betrouwbaar adres in de regio Breda voor de productie en levering van deze wand? Dan zit u bij Zeilmakerij Witte goed! Maatwerk, vakmanschap en kwaliteit gaan in ons bedrijf hand in hand. Met meer dan honderd jaar ervaring zijn wij dé partner voor al uw zeilen.

Een scheidingswand op maat gemaakt in Breda

Wilt u in u woning of bedrijfspand in of nabij Breda graag een scheidingswand in specifieke afmetingen? Of heeft u een specifieke kleur in gedachten? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maat- en handwerk en zijn u daarmee dus ook graag van dienst. Voor zowel grote als kleine opdrachten schakelt u ons in. Naast scheidingswanden en serrezeilen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere verandazeilen en tentreparaties.

Neem contact met ons op en we gaan snel aan de slag!

Bent u geïnteresseerd in een scheidingswand op maat, gemaakt door onze vakkundige medewerkers in Breda? Wij gaan graag voor u aan de slag! Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zoeken de beste oplossing voor u. Deze klantgerichte service kunt u te allen tijde van ons verwachten. Wij hechten veel waarde aan uw wensen en denken graag met u mee. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen van onze zeilmakerij in Brabant? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 571 16 48.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon