Een goeie zeilmakerij!

 

Kwalitatief hoogwaardig & betaalbaar

Zeilmakerij Witte: met oog voor detail

Bent u op zoek naar een zeilmakerij? Wilt u het zeildoek van uw tent laten repareren? Bent u op zoek naar een zeilmakerij die voor u een verandazeil kan maken, zodat u beschut bent tegen de wind? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zeilmakerij Witte. Zeilmakerij Witte is gevestigd in Breda en door onze centrale ligging kunnen wij vele klanten in het hele land goed van dienst zijn.

Wij begrijpen dat het fijn kan zijn als u ook in de wat mindere zomerse dagen gebruik kunt maken van bijvoorbeeld uw veranda. Daarnaast kunt u ook bij ons aankloppen voor het maken van schaduwdoeken en tentdoeken. Bij Zeilmakerij Witte gaan wij met iedere vraag graag aan de slag.

rondje rondje rondje rondje rondje rondje rondje rondje rondje rondje

Zij gingen u voor

Jarenlange ervaring in diverse toepassingen

Wij maken als zeilmakerij zeilen voor allerlei soorten toepassingen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in het op maat maken van zeilen en doeken, die toepasbaar zijn voor verschillende producten. Bij Zeilmakerij Witte in Breda bent u aan het juiste adres voor het vinden van expertise en jarenlange ervaring in het op maat maken van verschillende zeilen. Wij maken zeilen op maat voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een vrachtwagenzeil, een verandazeil, een schaduwdoek, een zeil voor reclame en zandbaknetten. Ons team gaat graag voor u aan de slag voor het op maat maken van verschillende toepassingen met zeil. Zeilmakerij Witte biedt u graag zijn ervaring aan in het op maat maken van verschillende soorten zeilen en doeken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. 

Zeilmakerij voor verschillende toepassingen

Zeilmakerij Witte in Breda is dé zeilmaker met de modernste werkplaats en met de nieuwste technieken. Doordat wij jarenlange ervaring hebben, weten wij als geen ander hoe wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar een passend ontwerp. U kunt het niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Zeilmakerij Witte heeft zeer veel ervaring in de zeilmakerij branche. Hierdoor mogen wij ons echt een professionele zeilmakerij noemen. In onze zeilmakerij treft u het aloude vakmanschap aan. Dit vakmanschap wordt ondersteund met de modernste hulpmiddelen en productie technieken. Echter, veel van ons werk blijft handwerk. Ons professionele team bestaat uit vakkundige en gedreven vakvrouwen en -mannen met veel ervaring. Wij gaan graag aan de slag voor het maken van onder andere zeilen voor vrachtwagens en aanhangwagens, schuifzeilen, veranda zeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen, beletteringen en ook verzorgen wij tentreparaties. De mogelijkheden bij Zeilmakerij Witte zijn eindeloos. Wij leveren al onze producten op maat, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en vakmanschap. Een tentdoek, veranda doek of een vrachtwagenzeil moet de juiste afmetingen hebben. Gebeurt dit niet? Dan sluit het doek of het zeil niet goed aan en wordt uzelf of uw producten niet beschermd tegen wind of regen. Bij Zeilmakerij Witte zal dit niet voorkomen.

Over Zeilmakerij Witte in Breda

Zeilmakerij Witte is opgericht in maart 1910 door Catharina Witte. Na drie generaties Witte was het tijd voor een nieuwe, frisse wind en heeft Zeilmakerij Witte een nieuwe en trotse eigenaar in Rob van den Besselaar. Vandaag de dag zetten wij de kwaliteit en het vakmanschap door en maken wij de mooiste producten met onze zeilen. Door de jaren heen hebben wij een team om ons heen verzameld dat graag voor u aan de slag gaat. Het is onze taak en onze passie om perfecte zeildoeken te maken, waardoor u lekker kunt genieten van uw mooie tuin door middel van een veranda- of schaduwdoek of dat uw vracht netjes beschermd wordt tegen de wind en de regen als u deze moet vervoeren. Wij produceren diverse zeilen op maat en leveren altijd hoge kwaliteit. Met zorgvuldig vakmanschap en de nieuwe hulpmiddelen en productietechnieken maken wij zeilen en doeken voor onze klanten, die aan al hun wensen voldoen. Voor welke toepassing u ook een zeil nodig heeft, bij Zeilmakerij Witte in Breda vinden we een oplossing en bestelt u er een op maat. We luisteren goed naar uw wensen en waarborgen de kwaliteit van het zeil optimaal. Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en leveren al onze producten tegen betaalbare prijzen. 

Meer weten over zeilmakerij Witte?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aanbieden? Heeft u een kapotte tent, heeft u een scheur in uw vrachtwagendoek, wilt u behaaglijk zitten onder uw overkapping? Neem dan direct contact met ons op. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn voor uw wensen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op

  Bij onze zeilmakerij in Breda vindt u echt vakmanschap op het gebied van zeilen. Vraag nu online een offerte aan voor het bestellen van uw zeil of zeildoek op maat, bij ons in Noord-Brabant. Heeft u vragen over onze producten of onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 571 16 48.

  contact icon