Zonwering voor iedere lichtkoepel

Lichtkoepels zijn vaak fantastisch om voldoende natuurlijk licht binnen te krijgen. Echter, in de zomer kan de warmte die ze doorlaten soms als zeer vervelend worden ervaren. Het aanbrengen van effectieve zonwering op een lichtkoepel is een uitdaging, vooral omdat de bolling aan de buitenzijde het lastig maakt. Maar maak u geen zorgen! Zeilmakerij Witte heeft nu een op maat gemaakte oplossing ontwikkeld die u zelf kunt monteren. Onze lichtkoepel zonwering is speciaal ontworpen om maximaal resultaat te bieden, met de zonwering aan de buitenzijde van de koepel. Op die manier kunnen we de meest effectieve bescherming tegen de zon garanderen.

Inmeten van zonwering voor lichtkoepel

Voordat u onze op maat gemaakte lichtkoepel zonwering kunt installeren, is het belangrijk om de juiste afmetingen van uw lichtkoepel te bepalen. Om u hierbij te helpen, geven we u graag een aantal handige tips. Meet de dagmaat van uw lichtkoepel aan de buitenzijde van het raam. De dagmaat is de maat waar de bolling in de lichtkoepel begint. Hierdoor kunnen wij de zonwering op maat maken, zodat deze perfect past bij uw lichtkoepel.

Bij Zeilmakerij Witte begrijpen we dat het kiezen van de juiste afmeting belangrijk is voor een optimale werking van de zonwering. Om de zonwering maximaal te laten werken, is het ideaal als deze 90-100% van de koepel afdekt. Houd er rekening mee dat een exacte pasvorm niet nodig is. U kunt een marge van ongeveer 10 cm meer of minder aanhouden, zodat de zonwering nog steeds effectief is.

Weathermax 80 of Soltis

Onze lichtkoepel zonwering is gemaakt van het hoogwaardige materiaal Weathermax 80 of Soltis. Hoogwaardige materialen die de perfecte combinatie bieden van lichtdoorlatendheid en maximale UV-bestendigheid. U kunt dus genieten van voldoende natuurlijk licht terwijl u beschermd bent tegen schadelijke UV-straling.

Met onze op maat gemaakte lichtkoepel zonwering kunt u zelf genieten van een koelere en comfortabelere binnen omgeving. Het installeren ervan is eenvoudig en kunt u helemaal zelf doen. Wij geloven in de kracht van kwaliteit en gebruiksgemak, en we hebben ervoor gezorgd dat onze lichtkoepel zonwering functioneel en duurzaam is.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Optimale bescherming voor platte-dak lichtkoepels: wit reflecterend doek houdt hitte buiten, laat licht binnen. Eenvoudig te installeren en te verwijderen. Verbeter de omgeving en energie-efficiëntie.
zonwering voor lichtkoepel

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen lichtkoepel zonweringen

 • Optimaal comfort in de zomer, terwijl u toch voldoende licht binnenkrijgt.
 • Zonwering aan de buitenzijde voor maximale efficiëntie.
 • Gemaakt van het hoogwaardige en duurzame materiaal Weathermax80.
 • Eenvoudige zelfmontage voor uw gemak.
 • Op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm op uw lichtkoepel.
 • Weerbestendig en UV-bestendig voor langdurig gebruik en bescherming.

Kies uw zonwering voor de lichtkoepel

Onze experts staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte zonwering voor uw lichtkoepel. Dankzij onze kennis, hoogwaardige materialen en toewijding zorgen we voor een zonwering die perfect past bij elke lichtkoepel.

Bij Zeilmakerij Witte combineren we vakmanschap met betaalbaarheid en innovatie. Onze zonwering voor lichtkoepels is ontworpen voor alle weersomstandigheden en is beschikbaar in diverse materialen en kleuren. Geen lichtkoepel is ons te uniek of uitdagend.

Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of een offerte. Ervaar hoe onze zonwering voor lichtkoepels uw wooncomfort verhoogt zonder uw budget te belasten. Een offerte aanvragen is simpel: mail de afmetingen van uw lichtkoepel naar info@wittebreda.nl en ontvang dezelfde dag nog een reactie van ons.


Een greep uit een aantal projecten

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze lichtkoepel zonweringen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

  contact icon