Afdekzeil zwembad


Ontdek bij Zeilmakerij Witte de perfecte oplossing voor het beschermen van uw zwembad met onze op maat gemaakte afdekzeilen. Onze afdekzeilen zijn speciaal ontworpen om uw zwembad te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden en vuil, waardoor uw zwembad altijd klaar is voor gebruik.

Onze ervaren zeilmakers vervaardigen elk afdekzeil met zorg en vakmanschap, waarbij moderne technieken worden gecombineerd met handmatig vakwerk. Hierdoor kunnen we zeilen van hoge kwaliteit leveren die perfect passen bij de vorm en afmetingen van uw zwembad en voldoen aan uw specifieke behoeften.

Zwembad afdekking met gaas

Of u nu een afdekzeil nodig heeft voor de winter met of zonder gaas, wij kunnen het juiste winter zwembad afdekzeil voor u helemaal op maat maken. Onze zeilmakers hebben ervaring met verschillende soorten materialen en kunnen uw afdekzeil helemaal op maat maken, zodat het naadloos aansluit op de vorm en afmetingen van uw zwembad.

Onze winter afdekzeilen bieden bescherming tegen bladeren, vuil, insecten en andere verontreinigingen, waardoor uw zwembad ook in de winter perfect afgedekt is. Bij Zeilmakerij Witte streven we naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid, terwijl we toch betaalbare prijzen bieden. Elk zwembad is uniek, daarom maken we zeilen op maat die perfect passen bij uw specifieke zwembad.

Zwembad afdekzeil

Als u een afdekzeil nodig heeft voor uw zwembad, staan wij klaar om u te helpen. Neem contact op met Zeilmakerij Witte in Breda en ontdek hoe we u kunnen voorzien van een op maat gemaakt afdekzeil dat uw zwembad beschermt en uw zwemplezier verlengt. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en een oplossing te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen zwembadzeilen

 • In elk formaat en vorm leverbaar
 • Duurzaam en eenvoudig in gebruik
 • Kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar!
 • Snel leverbaar
 •  Uitgebreid advies

Een greep uit een aantal materialen

De voordelen van een afdekzeil voor uw zwembad

Tijdens warme zomerdagen is er niets fijner dan afkoelen in uw eigen zwembad. U wilt dan echter natuurlijk wel in een schoon zwembad springen. Helaas vervuilt een openliggend zwembad als snel met bladeren, takjes en zand dat erin waait. Laat daarom onze experts in Breda een afdekzeil op maat maken voor uw zwembad. Met dit zeil houdt u het bad langer schoon, waardoor u het water minder vaak hoeft te verversen. Dat scheelt u een hoop werk en is ook beter voor het milieu.

Meer handige producten voor in uw tuin

Naast een afdekzeil voor uw zwembad, maken we in Breda nog veel meer andere handige producten voor in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan een afdekhoes voor uw tuinset, een verandazeil of een waterdicht zonnedoek.

Vraag om een offerte of om meer informatie

Wilt u bij onze zeilmakerij in Breda een afdekzeil voor uw zwembad laten maken? Als u online een offerte aanvraagt, weet u snel wat u dit gaat kosten. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, belt u naar 076 – 57 11 648. Wij staan u graag te woord.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon