Als u een afdekzeil nodig heeft voor uw zwembad, staan wij van Zeilmakerij Witte in Breda voor u klaar. Wij produceren namelijk allerlei soorten zeilen op maat, waaronder voor zwembaden. Of u nu een stenen of opblaasbaar zwembad in uw tuin heeft; wij weten er altijd het juiste afdekzeil voor te fabriceren. Hiervoor maken we gebruik van moderne technieken die we combineren met vakkundig handwerk. Hierdoor krijgt u de hoge kwaliteit die u wenst en dat ook nog tegen een aantrekkelijke prijs.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen zwembadzeilen

 • In elk formaat en vorm leverbaar
 • Duurzaam en eenvoudig in gebruik
 • Kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar!
 • Snel leverbaar
 •  Uitgebreid advies

Een greep uit een aantal materialen

De voordelen van een afdekzeil voor uw zwembad, gemaakt in Breda

Tijdens warme zomerdagen is er niets fijner dan afkoelen in uw eigen zwembad. U wilt dan echter natuurlijk wel in een schoon zwembad springen. Helaas vervuilt een openliggend zwembad als snel met bladeren, takjes en zand dat erin waait. Laat daarom onze experts in Breda een afdekzeil op maat maken voor uw zwembad. Met dit zeil houdt u het bad langer schoon, waardoor u het water minder vaak hoeft te verversen. Dat scheelt u een hoop werk en is ook beter voor het milieu.

Meer handige producten voor in uw tuin

Naast een afdekzeil voor uw zwembad, maken we in Breda nog veel meer andere handige producten voor in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan een afdekhoes voor uw tuinset, een verandazeil of een waterdicht zonnedoek.

Vraag om een offerte of om meer informatie

Wilt u bij onze zeilmakerij in Breda een afdekzeil voor uw zwembad laten maken? Als u online een offerte aanvraagt, weet u snel wat u dit gaat kosten. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, belt u naar 076 – 57 11 648. Wij staan u graag te woord.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon