Zeilmakerij Witte maakt harmonicatunnels voor u op maat. Samen met onze nieuwe partner Giulio Barbieri, wie de frames levert en Zeilmakerij Witte maakt het zeil. Wij gebruiken voor het zeil Sioen vanwege de sterke kwaliteit en brandvertragende B1 en M2 eigenschappen. Er zijn talloze toepassingen waarvoor u een harmonicatent kan gebruiken dit gaat van sport tot aan beurzen. Een mobiele harmonicatunnel op maat bied de oplossing in diverse situaties.

Een harmonicatunnel beschermt u tegen het weer, geluid, stank, vonken of stof maar kan ook als quarantaineruimte dienen. Een harmonicatent is een driedimensionale afsluiting in een lastige situatie die om een oplossing vraagt. Het is mogelijk om beide kanten af te sluiten, heeft u liever alleen de voorkant of achterkant afgesloten is dit ook mogelijk.

De in en uitschuifbare tunnel is makkelijk te bedienen bij hand, door de wielen is de manoeuvreerbaarheid ook nog eens maximaal. Er zijn diverse wielen voor verschillende ondergronden. Eenmaal ingeschoven is de harmonicatunnel nog maar zo’n 10% a 20% van de totale lengte. Het frame van de harmonica afscherming is gemaakt van aluminium bogen met pantografen en spanners.

Harmonicatent op maat na uw wens

Wilt u een simpel effen zeil of een full color bedrukt, dan bied Zeilmakerij Witte die mogelijkheid. Wij kunnen ook logo’s, tekst of prints op de harmonicatent maken, u kunt de harmonicatent helemaal maken aan de hand van uw wensen. Wij staan klaar om u een gepast advies te geven en alle vragen te beantwoorden.
Zeilmakerij Witte bied ook reparatie aan uw harmonicatunnel zodat u deze langer kan gebruiken.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen harmonicatunnel

 • Geen speciale vergunning nodig
 • Geen installatiegoedkeuring nodig
 • Gebruiksvriendelijk
 • Mobiliteit voorop
 • Een oplossing voor diverse situaties

Voor welke toepassingen gebruikt u een harmonicatunnel op maat

 • Sport
 • Evenementen
 • Festivals
 • tochtsluis
 • Garage
 • Noodopvang
 • (Tijdelijk) opslag
 • Werkruimte of werktent
 • Flexibele spuit of wascabine
 • Logistiek

Vraag en antwoord

Maakt Zeilmakerij Witte ook harmonicatunnels op maat?

Jazeker! Zeilmakerij Witte maakt het zeil voor uw harmonicatunnel op maat aan de hand van een frame dat gemaakt en geleverd wordt door Giulio Barbieri.

Kan ik ook een logo of tekst op een harmonicatunnel laten zetten?

Zeker weten, naast het op maat maken van een harmonicatent kan Zeilmakerij Witte deze ook voorzien van logo’s, teksten of full color printen. Zo krijgt uw tunnel een unieke uitstraling.

Hoe groot is mijn harmonicatunnel als deze is ingeschoven?

Afhankelijk van opties is de harmonicatunnel ingeschoven 10% tot 20% van de totale lengte.

Kan ik mijn harmonicadoek automatisch in- en uit elkaar schuiven?

Nee dit is niet mogelijk met een aluminium frame harmonicatunnel, u kunt deze eenvoudig met de hand in of uit elkaar schuiven.

Welke kleur heeft het frame van een harmonicatunnel?

De vaste kleur van een harmonicatent frame is zilver, u ziet gewoon de normale kleur van het aluminium.

Kan een harmonicatunnel ook gebruikt worden voor speciale doeleinden?

Dat kan! Zeilmakerij Witte maakt op maat een harmonicatunnel en hiermee kan elke toepassing bedacht worden. Denk aan een spelerstunnel bij de voetbal. Speciale voorbeelden zijn: quarantaineruimte, boothuis of bij brand.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon