Reparaties

Heeft u een tent of luifel die kapot is en bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat een tentreparatie voor u kan uitvoeren? Maak dan kennis met Zeilmakerij Witte, specialist op het gebied van zeil- en tentreparaties. Heeft u een mooie (voor)tent waar u graag mee gaat kamperen? Dan is het natuurlijk zonde om bij schade direct een nieuwe te kopen.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen reparaties

Wij staan voor u klaar met zorgvuldige tentreparaties. Als tentenmaker hebben we veel kennis van zeilen en tenten. U kunt ons dan ook inschakelen voor tentreparaties voor verschillende soorten tenten. Wij beschikken over een grote en veelzijdige reparatie-afdeling, met een breed arsenaal aan apparatuur. We kunnen bijvoorbeeld ramen, ritsen, stikranden en pees vernieuwen, maar ook allerlei schade eenvoudig repareren. Onze werknemers staan klaar voor zowel laswerk als stikwerk en kunnen elke klus, klein of groot, voor u klaren.

Let op! Tent reparaties enkel tussen Oktober en Maart

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Kom langs in onze showroom/winkel

    Als u benieuwd bent naar onze transportzeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

    Bel 076 – 57 11 648 of stuur ons een mail naar info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag of kom langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

    contact icon