De beste zeilmakerij in Den Bosch!

 

Kwalitatief hoogwaardig & betaalbaar

Zeilmakerij Witte: dé zeilmakerij Den Bosch

Bent u op zoek naar een zeilmakerij Den Bosch? Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u sterke en prachtig uitziende zeilen en schaduwdoeken kan maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zeilmakerij Den Bosch, genaamd Witte. Zeilmakerij Witte is gevestigd in Breda en gaat ook graag voor zijn klanten in Den Bosch aan de slag. Wij zijn een zeilmakerij Den Bosch waar u van op aan kan. Het is onze taak om op maat gemaakte zeilen voor diverse toepassingen te realiseren voor al onze klanten.

Doordat wij niet met standaard maten werken, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Ook bieden wij u graag onze jarenlange ervaring aan. Zeilmakerij de Witte in Breda gaat sinds 1910 graag voor u aan de slag. Wij bieden u de beste kwaliteit, tegen zeer scherpe en betaalbare prijzen. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt zeil voor uw boot, veranda of als schaduwdoek? U bent bij Zeilmakerij Den Bosch aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag voor een zeil, in welke vorm dan ook, graag tegemoet.

rondje rondje rondje rondje rondje rondje rondje rondje rondje rondje

Zij gingen u voor

Zeilmakerij Den Bosch, de zeilmakerij die u zoekt!

Wij maken als zeilmakerij zeilen voor allerlei soorten toepassingen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

Bij Witte in Breda bent u aan het juiste adres voor het vinden van expertise en jarenlange ervaring in het op maat maken van verschillende zeilen. Wij maken een zeil op maat voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een vrachtwagenzeil, een verandazeil, een schaduwdoek, een zeil voor reclame en zandbaknetten. Wij zijn de zeilmaker met de modernste werkplaats en met de nieuwste technieken. Door de jaren heen hebben wij een gedreven team van specialisten om ons heen verzameld. In onze zeilmakerij treft u het aloude vakmanschap aan, want veel van ons werk blijft handwerk. Ons productieteam bestaat uit vakkundige en gedreven vakvrouwen en -mannen met veel ervaring, die uitstekend met het handwerk aan de slag gaan en prachtige producten afleveren. Alle zeilen worden in Breda op onze locatie geproduceerd, waardoor wij korte lijnen onderhouden met onze werknemers en de kwaliteit kunnen garanderen die wij beloven. 

Meer weten over zeilmakerij Den Bosch?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij u aanbieden? U kunt direct contact met ons opnemen. We luisteren goed naar uw wensen en waarborgen de kwaliteit van het zeil optimaal. Een zeildoek op maat bestellen bij onze zeilmakerij in Noord-Brabant is dan ook zeker een goede keuze. Wij hanteren eerlijke prijzen en beloven u een snelle levering. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon