Zeilmakerij Tilburg

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Zeilmakerij Tilburg

Bij Zeilmakerij Witte in Breda, niet ver van Den Bosch en Tilburg, vindt u allerlei soorten zeilen voor iedere toepassing. Denk bijvoorbeeld aan tentzeilen, afdekzeilen, verandazeilen en schaduwdoeken. Naar wat voor zeil bent u op zoek en voor welke toepassing? Laat het onze zeilmakerij in de omgeving van Den Bosch en Tilburg horen en wij gaan voor u aan de slag.

Verschillende producten bij zeilmakerij in regio Tilburg en Den Bosch

In onze zeilmakerij maken wij diverse soorten zeilen, zoals zeilen voor vrachtwagens en aanhangwagens, afdeknetten, beletteringen, hoezen en tentreparaties. Veel van ons werk is handwerk. Daarom treft u in onze zeilmakerij het oude vakmanschap aan. Daarnaast maken wij gebruik van moderne hulpmiddelen en productietechnieken om voor u het zeil te creëren dat u wenst.

Voor diverse toepassingen

Alle zeilen kunnen wij op maat voor u produceren. Denk bijvoorbeeld aan een vrachtwagenzeil waar u de lading van uw vrachtwagen kunt afdekken, een zandbaknet waarmee u de zandbak schoon houdt of een verandazeil waarmee u van uw veranda een heerlijke plek maakt. Het is allemaal mogelijk. Bij al onze zeilen garanderen wij een hoge kwaliteit voor een voordelige prijs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar wat onze zeilmakerij in Breda, dicht bij Tilburg en Den Bosch, voor u kan betekenen? Kom dan langs in onze showroom in Breda of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 076 – 571 16 48. Als u al weet naar wat voor zeil u precies op zoek bent, kunt u online een offerte aanvragen. Wij helpen u graag!
 

Meest bekeken

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.