Diversen

Naast het reguliere werk hebben we een heel breed pakket van alles wat je maar in een zeilmakerij kunt vervaardigen: lekbakken – lekmatten – snelsluitdeuren – scheidingswanden – schuifzeilen – afdeknetten – windbreker gaasdoeken – heftruckzeilen – bootafdekzeilen – orgelzeilen – tentzeilen – tentdaken – truss overkapping – podiumzeilen – podiumdak – zandbaknet – zwembadafdeknet – doorwerktenten etc.

Promotie zeilen

Zeilmakerij Witte maakt promotiezeilen, spandoeken, bedrukte foodtrucks, marktkramen en nog veel meer. Of u nu kiest voor een full-color bedrukt doek van de hoogwaardige kwaliteit en een speciaal ontwikkelde vuilafstotende laag of kiest voor traditioneel beschilderde zeilen. Bij Witte kunt u terecht. Zie ook hoezen, schaduwdoeken, vrachtwagenzeilen. Alles is mogelijk!

Zandbaknetten/ zwembad afdeknetten

Bent u op zoek naar een zandbaknet of zwembad afdeknet? Zeilmakerij Witte specialiseert zich in het maken van zeilen en zandbaknetten op maat. Daarbij maken we enkel gebruik van hoogkwalitatieve materialen. Als u een zandbaknet of zwembad afdeknet wilt kopen, bent u bij ons aan het goede adres!

Harmonicadoeken

Het slimme katrol systeem zorgt ervoor dat u altijd kunt kiezen of u wel of niet in de schaduw wilt zitten. In onze werkplaats wordt uw harmonicadoek op maat gemaakt. U hoeft alleen nog maar de keuze te maken uit de materialen en de kleuren. Met een harmonicadoek geniet u meer en langer van de warme lente- en zomerdagen. Wilt u meer weten over harmoncadoeken/ schaduwdoeken? Kijk dan eens op schaduwdoeken of bezoek onze showroom in Breda.

Lekbakken en lekmatten

Met lekbakken en lekmatten houdt u uw werkplaats schoon. Ze vangen vloeistoffen op tijdens uw werkzaamheden aan bijvoorbeeld bedrijfswagens, heftruck. Maar ook bij onderhoud van auto, scooter, boot of fiets. De lekbakken en lekmatten zijn in verschillende maten, materialen en kleuren leverbaar.

Bron: Koninklijke Luchtmacht

Kermis zeilen

Voor de kermiswereld is het belangrijk dat een zeil past en aan alle eisen zoals brandwerendheid voldoet en extreem duurzaam is. Wij maken ook zeilen voor oliebollenkramen, verkoopwagens, food-trucks of evenementen. Altijd op maat, met de beste materialen en helemaal uitgevoerd naar uw wensen.

Bijzondere projecten

Bij Zeilmakerij Witte kunt u voor alles terecht wat gemaakt is met zeil, doek en technisch textiel. Of het nu gaat om dakzeilen, rondzeilen, sluitzeilen, afdekhoezen, binnenhemels, windbrekerdoeken of
scheidingswanden. Wij gaan geen project met zeil, doek of technisch textiel uit de weg. De mogelijkheden zijn
oneindig!

Wekelijks nieuwe content

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer weten over diversen projecten?

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon